U bent hier: Assortiment>Behang>Behang Collecties> dimago: Wanna Haves
Wanna Haves collectie behang

Het is dimago® weer gelukt een spectaculaire nieuwe behangcollectie te ontwikkelen: Wanna Haves

Wanna Haves. In de levensgrote dessins zijn fotografie en getekende illustraties creatief met elkaar gecombineerd.

Digitale druktechniek zorgt ervoor dat de dessins van Wanna Haves ongekend heldere kleuren en contrasten hebben.
De afbeeldingen lijken zelfs bijna van de ondergrond los te komen. Iedereen kan in deze behangcollectie iets vinden wat aanspreekt. Van jong tot oud, van romantisch tot state-of-the-art en van zachte tinten tot knalkleuren. Een dessin uit dimago® Wanna Haves wil iedereen op de muur. Wanna Haves is exclusief verkrijgbaar Deco Home

Dimago® Wanna Haves is voor iedereen. Voor de allerkleinsten zijn er teddyberen, een bromtol en ander speelgoed. Peuters worden verrast met afbeeldingen van dino’s en diepzeetaferelen. Voor weer iets oudere kinderen zijn er stoere auto’s en jungledieren.
Ook is er keus uit prachtige panels voor ballet- en paardenmeisjes. Voor jongens in die leeftijd is voorzien in motor-, helicopter- en snowboardafbeeldingen. Uitvergrote mandala’s, graffiti, sneakers, tropische flora en fauna en een racefiets aan de muur zijn weer voorbeelden van dessins die vrijwel iedereen aanspreken.

De panelen bestaan uit 1 rol van 4 banen die 50 cm breed zijn met een hoogte van 3 meter. Wanneer de hoogte in de kamer lager is, haal je probleemloos een gedeelte van de banen. Het is vliesbehang, dus je doet de lijm op de muur en het behang kan er zo tegenaan. Prijs voor een wand van 2 meter breed en 3 m hoog is € 99,00.
Is de muur langer dan 2 meter? Bestel dan 2 panelen. Je kunt namelijk meerdere panelen achter elkaar plakken, omdat het patroon doorloopt. 

 

Deco Home steunt

Oxfam Novib
 • Deco Home De Verfmolen
 • Openingstijden

 • Deco Home De Verfmolen

  F.v. Waesberghestraat 58
  4561 AE Hulst
  Telefoon +31(0)114312059
  Fax +31(0)114311464
  E-mail info@verfmolen.nl

BACK TO TOP