U bent hier: Inspiratie>Welkom in je huis!
welkom in je huis

Je huis... de plek waar je jezelf kunt zijn en tot rust komt. Je huis is uniek en weerspiegelt je stijl en persoonlijkheid. Alleen, samen of met je gezin, jullie maken van je huis een thuis.

We helpen je graag om de juiste sfeer in je huis te creëren. In onze winkel kunnen we je helpen bij het combineren van kleuren en verschillende materialen en kun je de verschillende stoffen en afwerkingsmogelijkheden zelf ervaren. We maken je verf direct in de juiste kleur en geven je advies over de voorbehandeling en de juiste manier van aanbrengen.
 
Of je nu kiest voor een strakke afwerking met horizontale jaloezieën, rolgordijnen en een harde vloer of voor zachte materialen zoals gordijnen en vloerbedekking of een mooi tapijt, de keuze in materialen en afwerkingsmogelijkheden is oneindig. Met onze ervaring en kennis van de verschillende producten vinden we voor jouw situatie de perfecte oplossing.
 
We komen producten altijd gratis bij je thuis inmeten waarbij we de stalen meenemen zodat je ze nog eens kunt bekijken. Natuurlijk zorgen we voor een nette montage en afwerking, allemaal voor een duidelijke, eerlijke prijs.
 
Wij zijn Deco Home de Verfmolen en we heten je welkom in je huis.

 

Deco Home steunt

Oxfam Novib
 • Deco Home De Verfmolen
 • Openingstijden

 • Deco Home De Verfmolen

  F.v. Waesberghestraat 58
  4561 AE Hulst
  Telefoon +31(0)114312059
  Fax +31(0)114311464
  E-mail info@verfmolen.nl

BACK TO TOP